1%

زمان و شمارش معکوس برای عرضه‌ی Guardians of the Galaxy

image-17-1000x566.jpeg

در اینجا قرار است راجع به اینکه بازی زمان عرضه‌ی بازی Guardians of the Galaxy چه وقتی است و شمارش معکوس برای این بازی اطلاعاتی بدهیم. 

بازی‌های ابرقهرمانی به‌طور کلی دارای طرفداران خاصی هستند و در روزهای آینده قرار است یکی دیگر از این بازی‌های ابر قهرمانی را دریافت کنیم.  

بازی Marvel’s Guardians of the Galaxy که توسط Eidos Montreal، تیمی که دارای امتیاز قابل توجه Deus Ex و Shadow of the Tomb Raider است، توسعه یافته، یکی از مورد انتظارترین بازی‌های امسال است. 

این بازی قرار است در تاریخ 26 اکتبر منتشر شود و طرفداران کاملاً کنجکاو هستند که در مورد زمان دقیق انتشار بازی بدانند. در اینجا همه‌ی آنچه شما باید در مورد آن بدانید وجود دارد. 

زمان و شمارش معکوس برای عرضه‌ی GUARDIANS OF THE GALAXY

Marvel’s Guardians of the Galaxy در تاریخ 26 اکتبر (4 آبان) در زمان‌های زیر در Microsoft Store (برای Xbox Series S/X/One) و PlayStation Store (PS4/PS5) منتشر می‌شود. 

  • 5am BST 
  • 12am ET 
  • 11pm CT 
  • 9pm PT 
  • 4am GMT 
  • 9:30am IST 

این زمان‌ها به وقت محلی تهران ساعت 07:30 است. 

در رایانه شخصی (PC)، بازی کمی دیرتر عرضه می‌شود و در زمان‌های زیر قرار است که پخش شود. توجه داشته باشید که این زمان‌بندی‌ها از صفحه Steam بازی برداشته شده است. 

  • 4:30pm BST 
  • 11:30am ET 
  • 10:30am CT 
  • 8:30am PT 
  • 3:30pm GMT 
  • 9:00pm IST 

این زمان‌ها هم به وقت محلی تهران ساعت 19:00 روز دوشنبه است. 

در نهایت، وقتی صحبت از نینتندو سوییچ می‌شود، برای آن نیز زمان‌بندی جداگانه‌ای خواهیم داشت. فروشگاه اینترنتی نینتندو در ساعت 14:00 به وقت گرینویچ یعنی 17:30 به وقت محلی تهران به صورت روزانه به‌روز می‌شود و تمام محتوای جدید در آن زمان به این فروشگاه اضافه می‌شود. با این حال‌، با توجه به اینکه این عنوان شخص ثالث است، اوضاع کمی متفاوت خواهد بود. ممکن است بازیکنان تا 14:00 به وقت گرینویچ یعنی 20:30 به وقت محلی تهران منتظر بمانند تا بازی کنند. 

  • اشتراک با دوستان

در بحث شرکت کنید

guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده تمام نظرات