1%

امکان ارسال ویدیو و عکس یکبار مصرف به همراه چند قابلیت دیگر در راه واتس‌اپ

تصویری از لوگو واتس اپ

واتس‌اپ به نسخه بتا برنامه خود در iOS امکان ارسال ویدیو و عکس‌های یکبار مصرف و اعلان‌هایی را طراحی جدید و کارآمدتر را اضافه کرده است.

واتس‌اپ در حال تست قابلیت‌های جدیدی در نسخه iOS برنامه خود است که به کاربران این اجازه را می‌دهد که به کاربران اجازه ارسال عکس یا فیلم‌هایی با قابلیت تنها یک بار دیدن( مثل قابلیت Secret Chat تلگرام) می‌دهد. در کنار آن این شرکت به دنبال اضافه کردن اعلان‌های درون برنامه‌ای جدید خود به این برنامه است.

بنابر منبع همیشه موثق WABetaInfo، بعد از آن که این قابلیت برای تست‌کنندگان اندرویدی منتشر شد، واتس‌اپ بالاخره قابلیت مشاهده یک بار ویدیوها و عکس‌ها را به نسخه بتا 2.21.140.9 سیستم عامل iOS اضافه کرد.

با استفاده از این قابلیت، کاربران می‌توانند از قابلیتی شبیه به Snapchat که با استفاده از آن عکس‌ها و ویدیوها بعد از یک بار دیده شدن نابود می‌شوند، استفاده کنند. اما تفاوت اصلی آن با Snapchat در این است که هنوز واتس‌اپ حرفی از این که می‌توان در هنگام دیدن آن عکس یا فیلمی از صفحه گرفت یا نه، نزده است.

البته برنامه به کاربران هشدار نمی‌دهد، چرا که طبق ادعای WABetaInfo، به دلیل آنکه هیچ راه امنی برای مطمئن شدن از این موضوع که از صفحه عکس یا فیلمی تهیه نمی‌شود و همه روش‌های موجود دارای راه‌هایی برای دور زدنشان هستند، ممکن نیست.

Screenshot-2021-07-11-111239.png

اگر شما یکی از تست‌کنندگان نسخه بتا باشید، بعد از بروزرسانی واتس‌اپ از طریق برنامه TestFlight سعی کنید که یک عکس یا فیلمی را ارسال کنید تا از فعال بودن این قابلیت برای خود اطمینان حاصل کنید.

بکاپ رمزنگاری شده واتساپ در آخرین نسخه آزمایشی مشاهده شد

وقتی که شما یک فایل مدیا را ارسال می‌کنید، این فایل بعد از یک بار دیدن هم از گوشی شما و هم از گوشی دریافت‌کننده پاک خواهد شد. شما بعد از آن که دریافت‌کننده فایل مدیا را باز کرد با خبر خواهید شد. اطلاعات دیگر، شامل اینکه چه کسی عکس یا فیلم شما را باز کرده را در قسمت Message Info می‌توانید ببینید.

یکی دیگر از قابلیت‌هایی که در نسخه جدید بتا اضافه شده، اعلان‌های درون برنامه‌ای جدید است. با استفاده از این آپدیت، کاربران اطلاعات بیشتری را در اعلان‌ها شامل عکس‌ها، استیکرها، ویدیوها و گیف‌ها را خواهند دید.

Screenshot-2021-07-11-111222.png

همچنین طبق اعلام واتس‌اپ اگر کاربری پیامی را از این طریق ببیند، جزو پیام‌های خوانده شده او به حساب نمی‌آیدو حتما برای آن باید صفحه چتش را باز کند. هنوز معلوم نیست که این قابلیت به چه زمانی به برنامه اضافه خواهد شد، اما از آنجایی که این قابلیت برای کاربران نسخه بتا به صورت کامل عرضه شده، نباید تا زمان عرضه عمومی آن زمان زیادی مانده باشد.

  • اشتراک با دوستان

در بحث شرکت کنید

guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده تمام نظرات